• سه شنبه ۲۲ اسفند ماه، ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۷
  • دسته بندی : علمي و آموزشي
  • کد خبر : 9612-3286-5
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه قم
  • چاپ

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم:

در ایام نوروز 55 کارشناس محیط بر بهداشت مواد غذایی در قم نظارت دارند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در طرح ایام نوروز که از 15 اسفند تا 15 فروردین طراحی شده 55 کارشناس محیط بر بهداشت مواد غذایی در قم نظارت دارند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، دکتر حسن ایزانلو در نشست خبری با تاکید بر حفظ سلامت شهروندان در ایام عید عنوان کرد: طرح تشدید نظارت ها و بازرسی ها در سطح شهر و مراکز توزیع مواد غذایی و هتل ها و رستورانها و مهمانپذیری ها و اماکن بین راهی اجرا می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در طرح ایام نوروز که از 15 اسفند تا 15 فروردین طراحی شده 55 کارشناس محیط بر بهداشت مواد غذایی در قم نظارت دارند.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان در قالب تیم های 3 نفره خدماتی را به شهروندان ارائه می دهند و یک تیم نیز در طول شب آماده خدمت رسانی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: این کارشناسان با مشاهده نواقص و مشکلات، متخلفان را معرفی می کنند؛ در صورت اثبات تخلف توسط واحدهای خدماتی برخوردهای قضائی و تعطیلی مراکز در انتظار آن ها می باشد.

ایزانلو یادآور شد: تعداد 20 هزار واحد در قم تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد که 2 درصد از این مراکز در ایام عید تحت نظارت و آزمایش قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: همچنین نظارت جدی بر واحدهای آب‌رسانی، استخرها، و حوزه‌های مرتبط با آب و بهداشت به‌ صورت جدی در ایام عید نوروز پیگیری می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در ۵ روز گذشته هزار و ۸۱ مورد بازرسی و نظارت از ۲۰ هزار واحد تحت پوشش در استان انجام‌شده است.

وی گفت: در این بازرسی‌ها ۳ تن مواد غذایی فاسد نیز شناسایی و معدوم شده است؛ امید است با برنامه ریزی های لازم در ایام عید شاهد کاهش تخلفات باشیم.

ایزانلو یادآور شد: در طول ایام نوروز تمامی آزمایشگاه‌های دولتی فعال اند که در این میان 55 مرکز دولتی و 5 خصوصی خدماتی را ارائه می دهند.


انتهای پیام