• شنبه ۱۲ آبان ماه، ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
  • دسته بندی : زیارت و گردشگری
  • کد خبر : 978-691-5
  • خبرنگار : 839601
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه قم

اطعام 80 هزار و اسکان 17 هزار زائر اربعین در مسجد جمکران

مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران گفت: در ایام اربعین حسینی در موکب‌های برپاشده در ورودی‌های مسجد مقدس جمکران بیش از 45 هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پذیرایی شده و 35 هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شده‌اند.
 
به گزارش ایسنا منطقه قم، اسماعیل بخشعلی به تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در مسجد مقدس جمکران برای میزبانی از زائران اربعین حسینی پرداخت و اظهار کرد: خادمان این مکان مقدس امسال همچون سال‌های گذشته در محل عمود 1070 مسیر نجف اشرف به کربلای معلی موکب مع امام منصور را برپا کرده و خدمات مختلف رفاهی و فرهنگی را به زائران اربعین حسینی ارائه دادند.

وی ادامه داد: امسال برای خدمت‌رسانی به زائران ایرانی و غیر ایرانی اربعین که از شهر قم برای عزیمت به سمت مرزهای کشور عراق عبور کرده و به مسجد مقدس جمکران مشرف می‌شدند موکب‌هایی در داخل مسجد برپا و خدمات مختلفی به زائران ارائه شد.

مدیر پشتیبانی و خدمات زائرین مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی به زائران اربعین از 27 مهر آغازشده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت، گفت: در این مدت در موکب‌های برپاشده در ورودی‌های مسجد مقدس جمکران بیش از 45 هزار زائر با صبحانه شامل آش، حلیم، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ پذیرایی شده و 35 هزار زائر نیز با غذای گرم و ساده اطعام شده‌اند.
بخشعلی ادامه داد: برای اسکان زائرین نیز 16 هزار مترمربع فضای شبستان‌های امام علی(ع) و کربلا آماده‌سازی شد که در این مدت بیش از 17 هزار نفر شب را در این مکان‌ها استراحت کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر پذیرایی از زائران در وعده های صبحانه و شام، موکب‌های اربعین به صورت شبانه روزی با چای و خرما از زائران اربعین حسینی پذیرایی کردند.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: