• یکشنبه ۱۶ تیر ماه، ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 984-6214-5
  • خبرنگار : 57010
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه قم

پیش بینی وزش باد در هفته جاری/توصیه های هواشناسی به کشاورزان و باغداران


سامانه تهک کشاورزی قم، توصیه های کاربردی را به کشاورزان و باغداران ارائه کرد.

به گزارش ایسنا منطقه قم، آسمان استان امروز(یکشنبه)  صاف بوده و در برخی ساعات با وزش نسبتا شدید همراه خواهد بود، اداره کل هواشناسی قم برای روزهای دوشنبه و سه شنبه نیز، آسمانی صاف، در برخی ساعات وزش باد نسبتا شدید و گردو غبار پیش بینی کرد.

براین اساس، سامانه تهک کشاورزی قم، توصیه های کاربردی را به باغداران محصولات پسته، انار و گردو، ارائه کرد:

پسته کاران دقت کنند، در این زمان تغذیه با کودهای پتاسه در کنار آبیاری کافی نقش مهمی در پر کردن مغز پسته دارد.

دقت در میزان آبیاری در کلیه باغات جدید الاحداث باتوجه به روند افزایش دما.

به کارگیری کودهای پتاسه در درختان گردو جهت افزایش مقاومت به گرما و کنترل سیاه شدن مغز گردو.

به کارگیری ترکیب کائولین در تاج درختان انار، جهت کاهش خسارت آفتاب سوختگی.

انجام آبیاری منظم در باغات انار و استفاده از ترکیبات هیومیکی به صورت دوره ای.

کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه ها باتوجه به روند افزایش دما.

پایش آفت کنه به خصوص در مناطق دشتی استان برای درختان انار و انجیر و درصورت لزوم با صلاح دید کارشناسان حفظ نباتات مبارزه انجام شود.

همچنین توصیه های کاربردی این سامانه به کشاورزان استان قم، ‌به شرح زیر است:

کشاورزان،‌ باتوجه به گرمایش نسبی دمای هوا، نسبت به آبیاری مزارع در ساعات خنک روز اقدام کنند.

کشاورزان،‌ در ساعاتی که وزش باد کمتر است، نسبت به محلول پاشی یا سم پاشی علیه علف های هرز و آفات اقدام کنند.

کشاورزان، باتوجه به شرایط نسبتا پایدار جوی نسبت به عملیات آماده سازی زمین جهت کشت های تابستانه از جمله ذرت می توانند اقدام کنند.

جهت جلوگیری از خسارت سرمای زودرس پائیزه، کشاورزان می توانند از ارقام زودرس ذرت مانند ارقام 500و 600فائو استفاده کنند.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: