• یکشنبه ۳۰ تیر ماه، ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 984-14414-5
  • خبرنگار : 57010
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه قم

پیش بینی وزش باد در هفته جاری/توصیه های هواشناسی به کشاورزان و باغداران


سامانه تهک کشاورزی قم، توصیه های کاربردی را به کشاورزان و باغداران استان، ارائه کرد.

به گزارش ایسنا منطقه قم، آسمان استان امروز(یکشنبه) صاف تا کمی ابری و همراه با وزش باد خواهد بود، اداره کل هواشناسی قم برای دو روز آینده نیز وضعیتی مشابه روز یکشنبه پیش بینی کرد.

بر این اساس، سامانه تهک کشاورزی قم توصیه های کاربردی را به کشاورزان استان ارائه کرد:

کشاورزان، باتوجه به روند افزایش دمای هوا، نسبت به آبیاری مزارع در ساعات خنک روز اقدام کنند.

کشاورزان در ساعات خنک روز(ساعات اولیه صبح و یا غروب) نسبت به محلول پاشی یا سم پاشی علیه علف های هرز و آفات اقدام کنند.

کشاورزان جهت بهره برداری از تاریخ کاشت مناسب محصول ذرت، نسبت به عملیات آماده سازی زمین، جهت کشت اقدام کنند.

جهت جلوگیری از خسارت سرماس زودرس پائیزه، کشاورزان می توانند از ارقام زودرس ذرت مانند ارقام 500 و 600فائو استفاده کنند.

همچنین این سامانه در پایان، توصیه های کاربردی را به باغداران استان ارائه کرد:

پسته کاران دقت کنند، حساس ترین مرحله آبیاری جهت مغز بندی مناسب پسته در بازه زمانی نیمه تیرماه تا نیمه مرداد ماه است.

انجام عملیات محلول پاشی ترکیب سولوپتاس در سال پربار (ON) در درختان پسته بارور.

به کارگیری کودهای پتاسه در درختان گردو جهت افزایش مقاومت به گرما و کنترل سیاه شدن مغز گردو.

دقت در کوتاه کردن دور آبیاری در کلیه باغات، به خصوص در باغات جدیدالاحداث باتوجه به روند افزایش دما.

آبیاری منظم و بدون نوسان در درختان انار جهت جلوگیری از ترک خوردن میوه انار.

به کارگیری شید(سایبان) در سازه های گلخانه ای جهت کاهش نفوذ نور به داخل گلخانه و به دنبال آن کاهش دما.

پایش آفت کنه به خصوص در مناطق دشتی استان برای درختان انار، انجیر و پسته در صورت لزوم با صلاح دید کارشناسان حفظ نباتات، مبارزه انجام شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: